יום שישי, 16 באוקטובר 2015

השבוע שלי בתמונות # 2

גם השבוע לא תמצאו כאן תמונות שלי מסתכלת בחרדה במהדורת החדשות או מציצה מעבר לכתף. אלו היו הרגעים הקטנים והשמחים שלי השבוע. אלו ששווה לצלם. מקווה שהצלחתם לאסוף גם לעצמכם כמה כאלה, ומאחלת סופשבוע רגוע ושבוע מלא בנחמות מתוקות.
פינוק בהמשך: המתכון לעוגיות הגרנולה הטעימות ביקום.


מציאות ממכירת חצר מדליקה מצאו את מקומן בביתי החדש
פיקניק ביתי
(מזון ניחומים (או: עוגיות הגרנולה הטובות ביקום
סוף סוף תלינו קצת תמונות


קצת קידום עצמי
המתכון לעוגיות הגרנולה שיעשו לכם טוב
(מתוך הספר: הבישול הבריא של על השולחן):
  • תבנית אלומיניות חד-פעמית בגודל 32X26 ס"מ
  • 100 גר' (1 כוס) שיבולת שועל שלמה
  • 110 גר' (3/4 כוס) קמח מלא
  • 100 גר' (11/4 כוסות) קוקוס טחון
  • 100 גר' (חצי כוס דחוסה) סוכר חום כהה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס 
  • 1/2 כוס צימוקים (אני משתמשת לפעמים בחמוציות ויוצא ממש טעים)
  • 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 1/4 כוס דבש
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-165 מעלות. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בסיר קטן מחממים חמאה ודבש עד שהחמאה נמסה. מערבבים ומביאים לסף רתיחה. יוצקים על התערובת היבשה ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית משומנת ומהדקים היטב. אופים 35-45 דקות עד להזהבה. מצננים היטב וחותכים לקוביות. 

אתם מוזמנים להעלות את התמונות שלכם אוכלים / מבשלים ונהנים בדף הפייסבוק של הבלוג, או למעשה תמונה של כל רגע קטן ויפה שהיה לכם השבוע...

סופשבוע נעים וטעים!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה